Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Jouw droombaan, zo gevonden
Plaats je CV en wordt gevonden!
Vind jullie nieuwe collega!

Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

Partners

Verder op weg binnen de Dentale sector

I-denti, het platform in de dynamische werkende wereld van de tandheelkunde. I-denti ondersteunt professionals, praktijken en dentale bedrijven met een focus op vacatures en werkt samen met een divers netwerk van specialisten en partnerorganisaties. De partners verrijken onze diensten en zorgen ervoor dat, ongeacht je carrièrefase of zakelijke behoeften, er altijd toegang is tot de beste middelen en begeleiding.

Deskundige begeleiding bij praktijkovername

Sta je op het punt een tandartspraktijk over te nemen of te verkopen? Ons netwerk aan partners biedt diverse experts die je kunnen begeleiden bij elke stap van dit complexe proces. Van het beoordelen van de financiële gezondheid van een praktijk tot aan juridische ondersteuning, onze partners staan klaar om jou te voorzien van deskundig advies.

Zij bieden gepersonaliseerde financiële planning en advies, specifiek toegesneden op de unieke behoeften van tandartspraktijken en de dentale markt. Of je nu koper of verkoper bent, deze expertise zorgt ervoor dat elke overeenkomst zo voordelig mogelijk is voor alle partijen.

Carrièrebegeleiding en persoonlijke ontwikkeling

Partners die ondersteuning bieden bij het verfijnen van je CV en sollicitatievaardigheden, waardoor je jezelf optimaal kunt presenteren in de competitieve dentale arbeidsmarkt. Deze professionals bieden waardevolle inzichten en begeleiding, of je nu een recent afgestudeerde bent of een ervaren tandarts die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hun expertise in loopbaanontwikkeling helpt je bij het identificeren van de meest geschikte kansen en bij het effectief navigeren door het sollicitatieproces.

Ondersteuning praktijkvoering

Wanneer je als praktijk behoefte hebt aan ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, management en/of processen/protocollen, kunnen we je in contact brengen met onze partners.

Toegang tot algemene en vakinhoudelijke informatie

Wij begrijpen het belang van up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen in de dentale branche. Daarom omvat ons netwerk toegang tot andere platforms en organisaties die regelmatig waardevolle informatie, onderzoek en trends in de tandheelkunde publiceren.

Of het nu gaat om nieuwe technieken, materiaalinnovaties of branche-specifieke regelgeving, onze partners zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot de meest actuele en relevante informatie. Dit stelt je in staat om je kennis voortdurend te verdiepen en een voorsprong te behouden in jouw vakgebied.

Partner worden?

Willen jullie hier zichtbaar zijn met jullie naam & link? Neem dan contact op via het contactformulier of per mail aan:

info@i-denti.nl.

Vacatures

Ferguson Hannewijk Tandartsen
inRijnsburg Bekijk vacature
Van Zanden Orthodontie
inVlaardingen Bekijk vacature
Tandartspraktijk Oosterveen
inSoest Bekijk vacature
Klaassen tandprothetiek
inBergen op Zoom Bekijk vacature
©I-denti - 2024

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

I-denti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.