Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Jouw droombaan, zo gevonden
Plaats je CV en wordt gevonden!
Vind jullie nieuwe collega!

Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

In het kort

I-denti de dentale vacaturebank

Voor de volgende stap in je carrière én het vinden van talent

Bij I-denti geloven we in de kracht van het maken van je persoonlijke keuzes, het eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar jíj centraal staat. I-denti staat voor jouw autonomie en keuzevrijheid in de dentale wereld.

  • Jouw carrière op jouw voorwaarden
    Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om door de carrièremogelijkheden in de dentale sector te navigeren. Wanneer het jou uitkomt.
  • Hou zelf de regie
    I-denti biedt een divers aanbod van dentale vacatures en de optie voor (anonieme) cv-plaatsing, waardoor je controle houdt over je privacy en tegelijkertijd opvalt bij aansprekende werkgevers en recruitmentbureaus.
  • Van vacatures & cv’s groeien naar een breed informatieplein
    Als jouw persoonlijke doe-het-zelf marktplein, voorziet I-denti je van essentiële informatie en tips voor zowel je baanzoektocht als je professionele ontwikkeling in de dentale sector. I-denti ondersteunt je groei, of je nu net nieuw bent of ervaren in de tandheelkunde. Het platform is hierbij volop in ontwikkeling en zal doorlopend verrijkt worden met waardevolle carrièregerichte bronnen en informatie. Hierbij staan wij open voor (jouw) ideeën en suggesties!

Ontdek vacatures, plaats je CV, verrijk je kennis en bepaal zelf je dentale pad!

Werkgevers, opleiders en recruitmentbureaus

Profileer jullie en vind nieuw talent bij I-denti

I-denti biedt, naast het vinden van het juiste tandheelkundige talent ook een podium om jullie laten schitteren. Plaats jullie vacature, beschikbare stageplaats of (zoektocht naar) praktijk ter overname eenvoudig zelf. Of presenteer je organisatie; vergroot je zichtbaarheid met onze reclamebanners of wordt partner, deel informatie en kennis op carrière-gebied. Kies voor I-denti en laat je praktijk of organisatie groeien.

Branchegericht, werk gerelateerd, landelijk, onafhankelijk en informatief.

Welkom bij I-denti!

©I-denti - 2024

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

I-denti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.