Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Jouw droombaan, zo gevonden
Plaats je CV en wordt gevonden!
Praktijk ter overname of zoek je een praktijk?

Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

Praktijkovername - Aangeboden / Gezocht

Op zoek naar de perfecte tandartspraktijk of wil je jouw eigen praktijk verkopen? Bij I-denti.nl verbinden we vraag en aanbod bij elkaar. Ontdek hoe ons platform met een uitgebreid netwerk jou kan helpen de volgende stap in je carrière te zetten.

Voor tandartsen op zoek naar hun eigen praktijk

Bij I-denti begrijpen we dat het verwerven van een bestaande tandheelkundige praktijk een enorme stap vooruit kan zijn in je carrière. Daarom hebben we ons toegewijd aan het vergemakkelijken van deze cruciale overgang voor jou. Ons platform biedt mogelijkheden voor tandartsen en mondzorgprofessionals om geschikte tandheelkundige praktijken ter overname te vinden.

In het kort:

  • Matching: Ons uitgebreide netwerk werkt voor jou. Vind praktijken te koop die perfect aansluiten bij jouw wensen en ambities.
  • Transparantie in overnames: Bekijk de informatie over beschikbare praktijken, van locatie tot treffende eerste indruk.
  • Verbinding: met ons netwerk aan toegewijde partners helpen we je graag verder op weg.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Het perfecte startpunt

Je hebt de ervaring en de passie voor de tandheelkunde. Wij hebben het netwerk en de expertise om je te verbinden met de juiste overnamekansen. Met ons platform is het zoeken naar tandartspraktijken ter overname een stap dichterbij. Daarnaast brengen wij je in contact met partners die gespecialiseerd zijn in de overname van tandartspraktijken.

Een vacaturebank, ook voor praktijken ter overname

Op onze website vind je een overzicht met tandartspraktijken die te koop worden aangeboden en die op zoek zijn naar gepassioneerde professionals zoals jij. Of je nu een gevestigde tandarts bent die een praktijk wil uitbreiden, of een beginnende tandarts op zoek naar een kans om te groeien, we hebben mogelijkheden die aan je behoeften voldoen.

Begeleiding en ondersteuning via onze partners

Bij I-denti begrijpen we dat het overnameproces complex kan zijn. Daarom hebben we strategische partners met uitgebreide ervaring in de overname van tandheelkundige praktijken. Onze partners staan klaar om je door elke stap van het proces te begeleiden, van de initiële zoektocht tot de uiteindelijke overdracht.

Onze verbindende rol

We geloven sterk in het belang van het opbouwen van professionele relaties. I-denti fungeert als jouw vertrouwde schakel tussen jou en onze partners. Onze gezamenlijke inspanningen zijn gericht op het verzekeren van een soepele en succesvolle overgang.

Neem de eerste stap naar jouw nieuwe avontuur

Bekijk onze actuele lijst van beschikbare tandheelkundige praktijken ter overname en neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Of:

Bekijk de praktijken ter overname of gezocht

Staat er niets tussen. Plaats je CV en/of activeer een job alert. Zo blijf je op de hoogte van potentiële aanbod.

Voor tandartsen die hun praktijk willen verkopen

Overweeg je je tandartspraktijk te verkopen? I-denti.nl begrijpt de complexiteit en biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Met maximale zichtbaarheid. Bereik potentiële kopers via ons uitgebreide netwerk.

I-denti.nl brengt mensen samen

I-denti.nl plaatst jouw praktijk tussen andere vacatures, met speciale aandacht voor overname. We bieden echter geen begeleiding bij de overdracht. Met ons netwerk kunnen we je wel in contact brengen met de juiste partijen voor verdere begeleiding. Dit kan ook voor potentieel overnamekandidaten een argument zijn contact via een vacature als deze op te nemen.

Plaats jouw praktijk vandaag nog op I-denti.nl

Bereik gekwalificeerde kopers. Plaats jouw tandartspraktijk via ons maatwerkpakket op I-denti.nl of vul het onderstaande formulier in en laat ons je helpen naar een succesvolle overdracht.

Praktijk aangeboden of gezocht?

©I-denti - 2024

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

I-denti gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.